Skip to content Skip to footer
Izbrano za vas

Kaj vam nudimo

Na brezplačnem posvetu v sproščenem okolju se bolje spoznamo, tako da vas vodimo skozi za to prilagojen vprašalnik. Terapevtka, ki bo z vami naredila plan oblikovanja telesa bo skozi vaše odgovore dobila informacije o vašem zdravstvenem stanju in gibalnih sposobnostih.

Analizirali bomo vaše prehranjevalne navade, ki jih bomo nato prilagodili na zdravo uravnoteženo prehranjevanje. S posebno tehtnico InBody bomo analizirali vašo sestavo telesa, ki nam bo v pomoč pri sestavi vašega vadbenega programa. Skupaj zmoremo in uspeh je zagotovljen.

PRIJAVA NA BREZPLAČNI POSVET

  Konatkt

  Parmova 53, Ljubljana
  Seidlova cesta 16, Novo mesto

  Zakaj je vadba v WHB Institutu prava izbira za vas

  UČINKOVITO

  Vse terapije vam zagotavljajo hitre in učinkovite rezultate oblikovanja telesa.

  PRIROČNO

  Obiski do 60 minut so prilagojeni vse hitrejšemu načinu življenja. Postavite sebe na prvo mesto.

  MALO NAPORA

  Sproščeno vzdušje, toplina prostora. Manjši napor, za večji užitek.
  Izjave

  Kaj naše stranke pravijo

  Prijateljica mi je priporočila vadbo v vašem centru za oblikovanje telesa. Nič nisem dolgo premišljevala, saj sem v živo videla njene rezultate. Navdušena sem nad učinkom vadbe pod infrardečo svetlobo in prijaznostjo in vztrajnostjo terapevtk.

  Tatiana Kržičnik Bučkova

  Tatiana Kržičnik Bučkova

  Obiskovalka

  To je bila moja prava odločitev. To sem potrebovala, da sem začela izgubljati kilograme in centimetre. Vadba v IR Slimu in zdrava prehrana. To je ključ do uspeha. Izgubila sem maščobo okrog trebuha, ki me je vedno najbolj motila.

  Eva Prezelj

  Eva Prezelj

  Obiskovalka

  Že po nekaj obiskih sem opazila spremembe na telesu. Vidno bolj napeta koža, kilogrami kopnijo in pokam od energije. In res mi je všeč. Pa sploh ni tako naporno. Da o razvajanju sploh ne govorim. Boombastično.

  Saša Obran

  Saša Obran

  Obiskovalka

  Končno sem spoznala svoje telo. In sedaj ga spoštujem. Sem polna energije in še vedno pridno vadim z WHB terapevtkami. V 3 mesecih sem dosegla svoj cilj.
  Izgubila sem 5 kilogramov.

  Barbara Lisac

  Barbara Lisac

  Obiskovalka

  Do cilja še nisem prišla, se pa mu vztrajno približujem. Še bom nadaljevala, saj sem nad rezultati navdušena. Odkar se pravilno uravnoteženo prehranjujem nisem nikoli lačna in nikoli preveč sita. In vsak dan bolj samozavestna.

  Barbara Kranjc

  Barbara Kranjc

  Stranka

  Naroči se na e-novičke

  Subscribe to the updates!