Skip to content Skip to footer
BeforeBeforeAfter

tini je uspelo

Izredno sem presenečena nad sistemom vadbe, ki res deluje. Moja slika pove vse! Počutim se bolj samozavestno, odločno in polno energije. Obljubljeno tudi res drži: manjša konfekcijska številka, lepša postava, sijoča in napeta koža, manj kilogramov in centimetrov in seveda boljše počutje Gre za premišljen sistem vadbe, ki ne temelji na lažeh in nezadovoljnih strankah. Seveda so izredno pomembne tudi terapevtke, pri katerih se vidi strokovnost in veselje do dela, predvsem pa da se iskreno veselijo napredka vsake stranke posebej. Tina

O nas

Z našo pomočjo do boljšega počutja

Po podatkih svetovne zdravstvene organizacije je v sodobnem svetu vedno bolj prisotna težava prekomerne telesne teže, le-ta pa posledično vpliva na zdravje in kakovost življenja posameznika.

Ljudje s prekomerno telesno težo so bolj izpostavljeni boleznim srca in ožilja, nastanku žolčnih kamnov, diabetesu, infarktu ter možganskem udaru, nemalokrat pa debelost povzroči tudi anksiozna stanja in depresije.

Do zdrave telesne postave na žalost ne moremo brez sprememb življenjskih navad, saj je prav nezdrav življenjski slog praviloma razlog za neustrezno telesno težo.
V WHB Institute smo zasnovali edinstven način, da lahko stranki omogočimo zdrav in naraven način do želene telesne teže in postave. Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena zato se usposobljena strokovna terapevtka z vsako stranko najprej opravi temeljit pogovor, kjer se ugotovijo težave in razlogi neustrezne telesne teže.
Terapevtka na podlagi informacij stranki sestavi program, za dosego želene telesne teže in postave.
Prednost naših storitev je nenehna asistenca terapevta. Skozi vadbo osebna terapevtka stranki daje napotke o prehrani, zdravemu hujšanju in načinu življenja ter skrbi za njeno motivacijo. Posebnost naših programov je, da niso zasnovani v obliki diet, odrekanja hrani ter nezdravemu hujšanju. Programi so ciljno usmerjeni s čimer oblikujemo izključno tiste dele telesa, ki so za stranko najbolj obremenilni. Spremembe  se občutijo že po prvem obisku, konkretni rezultati pa se pokažejo v nekaj dneh.

Zaupajte nam svoje želje, kot nam jih je Tina in z vztrajnostjo in motiviranostjo vam bo zagotovo uspelo doseči svoje cilje. Bodite samozavestne v svojem telesu. Vaša  ekipa WHB

 
Želite tudi vi poskusiti?  Samo še nekaj dni vam podarimo GRATIS terapije tako, da boste popolnoma BREZPLAČNO preizkusile naše metode.
 
Izpolnite prijavni obrazec in deležni boste:
  • Brezplačni posvet z našo strokovno terapevtko.
  • Prehransko svetovanje.
  • Impedančno analizo telesne sestave.
  • Sestava individualnega plana vadbe
0%
zADOVOLJSTVO
0*
tREAPIJ IN STORITEV
0k
TRETMAJEV
0 %
BREZPLAČNI PREGLED

Prijateljica mi je priporočila vadbo v vašem centru za oblikovanje telesa. Nič nisem dolgo premišljevala, saj sem v živo videla njene rezultate. Navdušena sem nad učinkom vadbe pod infrardečo svetlobo in prijaznostjo in vztrajnostjo terapevtk.

Tatiana Kržičnik Bučkova

Tatiana Kržičnik Bučkova

Obiskovalka

To je bila moja prava odločitev. To sem potrebovala, da sem začela izgubljati kilograme in centimetre. Vadba v IR Slimu in zdrava prehrana. To je ključ do uspeha. Izgubila sem maščobo okrog trebuha, ki me je vedno najbolj motila.

Eva Prezelj

Eva Prezelj

Obiskovalka

Že po nekaj obiskih sem opazila spremembe na telesu. Vidno bolj napeta koža, kilogrami kopnijo in pokam od energije. In res mi je všeč. Pa sploh ni tako naporno. Da o razvajanju sploh ne govorim. Boombastično.

Saša Obran

Saša Obran

Obiskovalka
Vabimo te na

BREZPLAČNI POSVET

Vabimo te na

brezplačni POSVET

Naroči se na e-novičke

Subscribe to the updates!