Skip to content Skip to footer
Faq

POGOSTA VPRAŠANJA WHB INSTITUTE

Do zdrave telesne postave na žalost ne moremo brez sprememb življenjskih navad, saj je prav nezdrav življenjski slog praviloma razlog za neustrezno telesno težo.

V WHB Institute smo zasnovali edinstven način, da vam lahko omogočimo zdrav in naraven način do želene telesne teže in postave.

Prednost naših storitev je nenehna asistenca terapevta. Skozi vadbo vam osebna terapevtka daje napotke o prehrani, zdravemu hujšanju in načinu življenja ter skrbi za vašo motivacijo. Posebnost naših programov je, da niso zasnovani v obliki diet, odrekanja hrani ter nezdravemu hujšanju. Programi so ciljno usmerjeni s čimer oblikujemo izključno tiste dele telesa, ki so za vas najbolj obremenilni.

Mi smo tu, da vam pomagamo pri izboru najbolj primerne vadbe v našem centru za oblikovanje telesa. S prijavo na brezplačni posvet si zagotovite brezplačne meritve sestave telesa in poglobljenega in motivacijskega pogovora z osebno terapevtko. Prav ona vam bo z osebnim pristopom izbrala paket oz program vadbe za oblikovanje telesa, ki je pisan na vašo kožo.

WHB Institute vam v prijetnem okolju s pomočjo osebnih terapevtk pomaga doseči želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih, vidno izboljšanje celulitnega stanja in tonusa kože, urediti zdravo prehrano in hkrati poskrbeti za dobro počutje in lep, mladosten videz.

Skupaj s terapevtko boste postavili dosegljive cilje. Skupaj boste opredelili tudi v kolikem času jih boste dosegli. Terapevtka vam skozi čas preoblikovanja stoji ob strani in vas spodbuja. Po tretji terapiji, bo že opaziti izboljšanje tonusa kože – koža je bolj napeta in gladka, poznalo se bo tudi že pri številki na tehtnici, ki vas bo redno spremljala na vsakem obisku. V WHB Institutu oblikujete svoje telo učinkovito, varno in trajno.

Osebna terapevtka bo v času oblikovanja telesa v WHB Institute vaša »najboljša prijateljica«. Spremljala vas bo pri vadbi, vas naučila izvajati vse vaje, ki jih bo posebej za vas tudi pripravila. Poskrbela, da boste med vadbo izvajali vaje pravilno, da se izognete poškodbam. Spremljala bo vaš napredek in bedela nad vašimi prehranskimi navadami. Poglobljeno vam bo svetovala pri prehrani, vas naučila, da boste uživali uravnoteženo prehrano in vam vsak mesec napisala 14 – dnevni jedilnik, ki bo po vašem okusu.

Na vadbo je potrebno hoditi redno vsaj 2 x tedensko. Seveda lahko tudi večkrat v kolikor vam čas to dopušča. Mesečno vsebujejo paketi 8 obiskov. Za vadbo potrebujete 1 do 1,5 ure vašega časa. Lahko nas obiskujete v dopoldanski in popoldanskih terminih. Tedenska investicija za vaše zdravo življenje je 3 ure vašega časa. Po vadbi vas vedno čaka zasluženo razvajanje v naši SPA mirnih kotičkih. Zato  se boste po obisku WHB Instituta počutile zadovoljno, lahkotno in nasmejano.

Terapija pod infrared svetlobo je zelo zdravilna in učinkovita za celo telo.

Infrared SLIM terapija s kombinacijo infrardeče svetlobe, konstantne temperature 37°C, kromo terapije in aktivne nadzorovane vadbe omogoča izjemne rezultate pri izgubi telesne teže in obsega na delih telesa, ki so navadno za oblikovanje najbolj trdoživi (trebuh, boki, zadnjica, stegna).

To dosežemo s kombinacijo vaj, ki aktivirajo posamezne mišice in odpravljajo maščobo. Zmanjša se obseg posameznih delov telesa, izboljša se elastičnost kože, tonus in presnova. Vadimo leže, z uporabo uteži, ob tem sklepov in hrbtenice ne preobremenimo. Predhodno ogrevanje ni potrebno, saj infrardeča svetloba globinsko segreje tkivo. 20 minut vadbe v Infrared SLIMu = PORABA do 1500 kilokalorij (kar je od 3 do 4 KRAT VEČ kot pri navadni vadbi),

Živeti zdravo in najti skladnost telesa in duha je želja večine sodobnih žensk. Hujšanje? Zdrava prehrana? Celulit? Kavitacija? Naravna liposukcija? Hitro hujšanje? Oblikovanje telesa? Za vse ženske imamo odlične, hitre in dolgotrajne rešitve. WHB Institute vam v prijetnem okolju s pomočjo osebnih terapevtk pomaga doseči želeno težo, izgubo obsega na določenih predelih, vidno izboljšanje celulitnega stanja in tonusa, urediti zdravo prehrano in hkrati poskrbeti za dobro počutje in lep, mladosten videz. Večina vadb poteka ob pomoči infrardeče svetlobe, ki blagodejno vpliva tako na hitrost izgubljanja odvečnega obsega kot na tonus in svežino kože. Pridite, dejanja povedo več kot besede…

 

0%
zADOVOLJSTVO
0*
tREAPIJ IN STORITEV
0k
TRETMAJEV
0 %
BREZPLAČNI PREGLED

Prijateljica mi je priporočila vadbo v vašem centru za oblikovanje telesa. Nič nisem dolgo premišljevala, saj sem v živo videla njene rezultate. Navdušena sem nad učinkom vadbe pod infrardečo svetlobo in prijaznostjo in vztrajnostjo terapevtk.

Tatiana Kržičnik Bučkova

Tatiana Kržičnik Bučkova

Obiskovalka

To je bila moja prava odločitev. To sem potrebovala, da sem začela izgubljati kilograme in centimetre. Vadba v IR Slimu in zdrava prehrana. To je ključ do uspeha. Izgubila sem maščobo okrog trebuha, ki me je vedno najbolj motila.

Eva Prezelj

Eva Prezelj

Obiskovalka

Že po nekaj obiskih sem opazila spremembe na telesu. Vidno bolj napeta koža, kilogrami kopnijo in pokam od energije. In res mi je všeč. Pa sploh ni tako naporno. Da o razvajanju sploh ne govorim. Boombastično.

Saša Obran

Saša Obran

Obiskovalka
Vabimo te na

BREZPLAČNI POSVET

Vabimo te na

brezplačni POSVET

Naroči se na e-novičke

Subscribe to the updates!